Clary's hage

Ett privat initiativ för familjer med särbegåvade barn

Forskning

Bakgrunden till forskningen kring vår biodling inom Clary’s hage startade efter ett möte i en buss till flygplatsen med trötta ben efter en lång dag på världens största och äldsta vitvarumässa – IFA Berlin.

Jag råkade hamna sidan om en högt uppsatt person som visade sig ansvara för nya projekt på ett av Europas äldsta och största teknikföretag. Denna person, som senare utvecklats till en nära vän till vår familj, gav mig – som innovatör – en fin utmaning!

” ..om du kan utrota Malaria – då blir du en stor hjälte!”

Eftermiddagens samvaro utvecklades med många skratt, min vän tyckte vårt initiativ med att odla 10 miljoner bin 300 meter från ett typexempel på svensk korruption var – ”The Perfect Non-Karma”! Vissa påstår att man kan hitta trasiga paragraftecken i Clary’s Lagers bottensats – men jag har för dåliga ögon för att se om det är sant.

Tanken på utmaningen malde på, fakta inhämtades från skrifter på nätet, hur andra försökt bemästra denna fruktansvärde sjukdom.

Amerikanska militären släpar med sig tunga koldioxid tuber i fält. som drar till sig myggor..

Microsofts tidigare utvecklingschef Dr Nathan Myhrwold dröm om en Starwar’s liknande lösning där laserstrålar skall förmås pricka enskilda myggor – kanske funkar..

Andra företag skryter med att de på genetisk väg skall göra malaria-myggor sterila – på en gigantisk geografisk yta med så pass låg persontäthet som Afrika..

När jag var med i undergroundrörelsen IPR-forum och vi fick PRV att gå från avgiftsfinansierad(korrupt) till anslagsfinansierad verksamhet,träffade jag en kvinna som uppfunnit Solvatten. Solvatten renar förorenat vatten med hjälp av solstrålar på en enkel plast dunk! Underbar kvinna med en fantastisk produkt, som tyvärr, som många andra bra produkter, sögs upp av statliga innovations ” experter ” – i det stora bollhavet, utan egna uppfinningar eller egna patent. De som aldrig skulle fått jobb i det privata arbetslivet.

Min utgångspunkt var att en lösning måste vara billig att tillverka – En-Mass! Riktigt billig!

Väga extremt lite, vara ett självspelande piano dvs helt underhållsfritt, energimässigt självförsörjande, och ha en effektivitet överstigande andra tillgängliga lösningar på marknaden.

Min lösning uppfyller dessa krav som bygger på solcellsdriven AI, AI långt innan AI blev ett mode ord.

Den dag jag kommer på hur man kan ta detta till marknaden – utan att bli blåst på allt – som med mina patent och 20 år som lade grunden för Iphone och alla andra efterföljande smartphones – då finns denna lösning på min bucketlist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 Clary's hage

Design By: Kreativt.nu

Tema av Anders Norén