Clary's hage

Ett privat initiativ för familjer med särbegåvade barn

Vårmarknad 4:e maj

Den 4:e maj går Clarys första vårmarknad av stapeln.

Clarys vårmarknad är en blandning av en traditionell marknad där vi välkomnar våren i form av försäljning av konst från skånska konstnärer och vår egna färskfrysta honung, samt konstverk med olika knasigheter som kommer att välkomna dig i parkens alla hörn. Adressen är höganäsvägen 13. 

Välkomna att ta med fikakorgen och njuta av våren tillsammans med alla glada vänner.

På marknaden går det enbart att handla med Swish. Parkering finns på andra sidan gatan, men enklast är att ta sig hit på cykel eller en skön promenad. Närmaste busshåll plats Svanebäcksvägen strax söder om Clarys hage. 

Välkomna våren tillsammans med oss i Clarys hage den 4:e maj 10-17.

Den 4:e maj går Clarys hages första vårmarknad av stapeln.

Clarys vårmarknad är en blandning av en traditionell marknad där vi välkomnar våren i form av försäljning av konst från skånska konstnärer och vår egna färskfrysta honung, samt konstverk med olika knasigheter som kommer att välkomna dig i parkens alla hörn.

Välkomna att ta med fikakorgen och njuta av våren tillsammans med alla glada vänner.

På marknaden går det enbart att handla med Swish. Parkering finns på andra sidan gatan, men enklast är att ta sig hit på cykel eller en skön promenad. Närmaste busshåll plats Svanebäcksvägen strax söder om Clarys hage. Adressen är Höganäsvägen 13. 

Välkomna våren tillsammans med oss i Clarys hage den 4:e maj 10-17.

IMG_3450-2

Emmelie Lindskog

Emmelie skapar lekfulla filurer som älskar livet till fullo. Filurerna säljs som brickor, glasunderlägg och magneter i olika storlekar på marknaden. 

Läs mer här

IMG_4507 (1)

Alfred Berthelsen Gustafsson

Alfred skapar färgstarka och fantasifulla illustrationer. På marknaden finner du prints av Alfreds illustrationer i olika storlekar, teckningar i original, och kanske även en och annan stickling.

Läs mer här

20230807_170217

Lova Edlund

Lova använder sig av bläckpennor och papper för att skapa sina kontrastrika illustrationer. På marknaden kan ni hitta Lovas illustrationer i form av klistermärken, prints, tatueringstokens och även diverse sticklingar.

Läs mer här

IMG_0796-2

Mona & Anders Swedin

Passa på att få svar på hur biodling går till och provsmaka Clarys härliga färskfrysta honung. Ta med fikakorgen och njut av stillheten i Clarys hage.

© 2024 Clary's hage

Design By: Kreativt.nu

Tema av Anders Norén